Ремонт и резервни части


за български помпи и помпи, производство на други фирми!

Услуги

Производство на центробежни помпи

Предимствата на произведените от нас помпи са:
- ясен произход и производител;
- качество и надеждност;
- налични резервни части за поддръжка;
- конкурентна цена и кратък срок на производство.
- подрязване на диаметъра на работното колело с цел постигане на оптимални данни на помпата според търсена работна точка в Q-H

Резервни части за български помпи

Осигуряваме оригинални резервни части за всички помпи, произвеждани от нас. Частите са с високо качество, произведени от сив чугун, с гаранция за качество. Поддържаме складови наличности.

Предлаганите от нас резервни части за взаимозаменяеми с части на български помпи, произведени преди повече от 20 години. Необходимо е да уточните единствено модела и годината на производство на старата помпа.

Ремонт на електродвигатели

За улеснение на нашите клиенти предлагаме ремонт на целия помпен агрегат, включващ помпата и електромотора (можете да ни изпратите целия агрегат- не е необходим демонтаж на помпата или двигателя от страна на клиента). При извършен ремонт ние агрегатизираме помпата и двигателя, включително с гаранция за центроване на валовете .

Предлагаме пренавиване и ремонт на двигатели както за наземни помпи, така и за дренажни , канализационни и потопяеми помпи, за сондажни кладенци с диаметър 6" до 14". Осигуряваме изпитване и гаранционен сервиз на ремонтните изделия.

Агрегатизация на помпи

Прецизната агрегатизация на помпа с двигател е от изключителна важност за правилната и дългосрочна работа на помпения агрегат. Предлагаме професионална агрегатизация на Вашата помпа с качествени електродвигатели , предложени от нас , с клас на ефективност IE3, отличаващи се с ниски експлоатационни разходи, или IE2 с честотен регулатор. Това гарантира дългосрочни икономически ползи за потребителите и надеждна и безаварийна работа. В този случай цените на двигателите са преференциални за нашите клиенти.

Ремонт на помпи, българско производство

Една от основните дейности на Турбо-С ЕООД е ремонт и рециклиране на чугунени помпи. Фирмата ни е предпочитана за ремонт на помпи в цяла България поради високото качество на ремонтираните от нас изделия. След извършен основен ремонт рециклираните помпите дават данни , подобни на нови помпи.

Ремонтираме всички видове помпи, българско производство. При ремонтните дейности се влагат висококачествени, оригинални резервни части, осигуряващи отлични параметри на ремонтираните помпи. Поради факта, че ние произвеждаме и резервните части, можем да предложим най- ниски и гъвкави цени при ремонтите. При подмяна на всички детайли по роторната част ние осигуряваме "нов живот" на помпата с гаранция между 6 и 12 месеца от дата на извършения ремонт, в зависимост от типа помпа. Така спестяваме финансови разходи на клиентите ни за подмяна с нова помпа.

Осигуряваме на нашите клиенти :
- гаранционен и извънгаранционен сервиз;
- абонаментно обслужване на помпи;
- сезонна профилактика на помпи;

Ремонтираме помпи тип:
МТ, ЕМ, Е, Д, ПВ, МС, МП, 20НДН, 400ДТ22, 130МВ ; 45М45, 70М32 и други.


Сертификат ISO 9001 : 2008

Магазини, в които можете да намерите
наши градински помпи и резервни части за тях:

ФАТУМ ЕООД

гр. Стара Загора, ул. Промишлена 18 (с/у КАТ)
Телефон: 042-621426; моб 0888 622312

Светкавица ЕООД

гр. Пловдив, ул.Копривщица 19
032/64 24 72

ЕТ БИТ

гр. Съединение обл. Пловдив,
ул. Въстаническа 2А , моб 0887707542

СД “Христодор-НВ

гр. Ямбол, пл. Георги Дражев 1
тел/факс: 046/ 663 140