Резервни части за български помпи

Осигуряваме оригинални резервни части за всички помпи, произвеждани от нас. Частите са с високо качество, произведени от сив чугун, с гаранция за качество. Поддържаме складови наличности.

Предлаганите от нас резервни части за взаимозаменяеми с части на български помпи, произведени преди повече от 20 години. Необходимо е да уточните единствено модела и годината на производство на старата помпа.

Машинна обработкана детайли по чертеж на клиента

Предлагаме изработка на резервни детайли по представени образци или техническо задание от страна на клиента. Някои от дейностите включват:
– Струговане, фрезоване, пробиване на детайли от чугун, стомана и бронз;
-Дълбаене на шпонкови канали в детайли;
-Външно шлайфане на детайли на центрови шлайф
-Изработка на големи количества детайли на ЦПУ

uslugi- remont pompa seia d
Изработка на моделна екипировка за детайли

Изработка на моделна екипировка на детайли, съгласно клиентски изисквания и съдействие при отливане на детайлите на преференциални цени с необходимото качество и материал в леярна.

Обработка на отлетите детайли и предоставяне на клиентите цялостен завършен продукт.

uslugi- remont rotor dvoynovtichashta pompa seria d
Агрегатизация на помпи

Прецизната агрегатизация на помпа с двигател е от изключителна важност за правилната и дългосрочна работа на помпения агрегат. Предлагаме професионална агрегатизация на Вашата помпа с качествени електродвигатели, предложени от нас, с клас на ефективност IE3, отличаващи се с ниски експлоатационни разходи, или IE2 с честотен регулатор. Това гарантира дългосрочни икономически ползи за потребителите и надеждна и безаварийна работа. В този случай цените на двигателите са преференциални за нашите клиенти.

uslugi 4

Ремонт на български помпи, по БДС

Турбо-С ЕООД извършва ремонт и рециклиране на помпи от чугун. Фирмата ни е предпочитана за ремонт на помпи в цяла България поради високото качество на ремонтираните от нас изделия.
След извършен основен ремонт рециклираните помпите дават данни , подобни на нови помпи, и могат да продължат работа с години.

Ремонтираме всички видове помпи, българско производство. При ремонтните дейности се влагат висококачествени, оригинални резервни части, осигуряващи отлични параметри на ремонтираните помпи. Поради факта, че ние произвеждаме и резервните части, можем да предложим най- ниски и гъвкави цени при ремонтите. При подмяна на всички детайли по роторната част ние осигуряваме “нов живот” на помпата с гаранция между 6 и 12 месеца от дата на извършения ремонт, в зависимост от типа помпа. Така спестяваме финансови разходи на клиентите ни за подмяна с нова помпа.

Осигуряваме на нашите клиенти :
– гаранционен и извънгаранционен сервиз;
– абонаментно обслужване на помпи;
– сезонна профилактика на помпи;

Ремонтираме помпи тип:
МТ, ЕМ, Е, Д, ПВ, МС, МП, 20НДН, 400ДТ22, 130МВ ; 150МВ; 45М45, 70М32 и други.