За нас

Турбо- С ЕООД повече от 30 години работи в областта на водоснабдяването в различни сектори от индустрията, промишлеността и селското стопанство.

Фирмата произвежда центробежни водни помпи, разработени съгласно изискванията на БДС и утвърдени на българския пазар; помпени агрегати, резервни части и ремонт  на български помпи. Производството обхваща над 80 типоразмера агрегати за транспортиране на чиста вода и други течности без съдържание на механични примеси с вискозитет и химическа активност, сходни с тези на водата.

С цел разширяване на предлаганата гама от помпи и удовлетворяване на клиентски изисквания ние се развиваме в две направления- непрекъснато подобряване на произвежданите от нас изделия чрез инвестиции в разработване на нови иновативни предложения, както и осъществяваме продажба на вносни помпи от утвърдени доставчици от цял свят, придържайки се към новостите в областта на помпостроенето.

За нас:

Притежаваме богат машинен парк с възможност за изработване на нестандартни изделия или такива по чертеж или мостра. Машинната база се състои от стругове, фрези, бормашини, центрови шлайф- машини за детайли с дължина до 1600 мм, щос машина, радиал бормашина и др, позволяващи обработка на нестандартни детайли, стенд за изпитване на помпи. Имаме отлична репутация като надежден и предпочитан партньор и доставчик на качествени изделия на конкурентни цени. Изградените дългогодишни партньорски отношения с утвърдени фирми в областите водоснабдяване ,промишленост, напояване, селско стопанство ни правят устойчиви на българския пазар.

История:

„Турбо – С“ ЕООД е създадена през 1990г в град Видин от инж. Христоско Средев, носител на отличия за развойна дейност за помпи още от 80те години, конструктор и специалист в областта на помпостроенето. В началото фирмата извършва предимно ремонтни дейности, с течение на годините се разработват и усъвършенстват помпи съгласно БДС и други стандарти.

С поглед към бъдещето:

Фирмата се стреми да бъде конкурентен производител и доставчик на съвременни продукти, базирайки се на дългогодишния си опит и гъвкавост. Убедени сме, че можем да постигнем това в партньорство както с лидерите в бранша, така и с нашите клиенти, като поддържаме активни контакти и комуникация.

„Турбо – С“ ЕООД е съпричастна към опазването на околната среда.