Безчеткови електрически двигатели IE4 PM

безчетков електромотор IE4+

Безчеткови електрически двигатели IE4 PM

Безчеткови електрически двигатели IE4 PM  са разработени от iMotor в сътрудничество с Инженерния отдел на Университета на Модена . Те интегрират нова концепция за електрически двигател, сравнима с нивата на ефективност IE4+, много над това, което се изисква от действащите разпоредби. Започвайки от компонентите на стандартните асинхронни двигатели е интегрирана технология за безчеткови двигатели PM , което позволява постигане на много висока ефективност при много ниски разходи в сравнение с безчетковите PM решения, които вече съществуват на пазара.

Безчеткови електрически двигатели IE4 PM „iMotor by SEIPEE“ отговорят на нивата на ефективност IE4, известни също като „Super Premium Efficiency“. Те са авангардна технологична инвестиция; позволява да се предвидят бъдещите ограничения, които ще бъдат публикувани в следващите Директиви за енергийна ефективност. В същото време незабавно се отразяват ползите чрез значително намаление на сметката за потребление на електроенергия.

Първоначалната възвръщаемост на инвестицията е по-бърза от вече съществуващите безчеткови решения, благодарение на невероятните предимства и разлики, които тези двигатели предлагат при всякакви условия на скорост и приложено натоварване. SEIPEE разполага с един от най-големите готови за доставка складове за електрически двигатели в Италия и Европа. Производителят притежава широка гама от полуготови продукти, авангарден технически офис и инженерен отдел и широкоразпространена международна мрежа за продажби.  Закупуването на електродвигател SEIPEE е гаранция за качество. SEIPEE проектира и произвежда персонализирани – електрически и механично – двигатели, отговарящи на разнообразните специални нужди на клиентите.  Motors

Характеристики:

Безчеткови двигатели Серия EOS: компактност с двойна мощност и въртящ момент в сравнение с асинхронните. Намалени са теглото и размера до два механични размера. Те се доставят в стандартна версия с безсензорно управление на скоростта. Това  гарантира увеличение на надеждността и намаляване на разходите за поддръжка и времето за престой благодарение на липсата на преобразуватели. Същевременно поддържа ефективността на управление на скоростта на оптимални нива.

 

 

Направи запитване

Запитване за продукт или услуга- чрез формата за запитване, на имейл sales@turbo-cb.com или телефон 0888727789.